Elbette çoğumuz buraya gitar çalmayı öğrenebilmek veya geliştirmek, müzik bilgimizi arttırabilmek, kullandığımız ekipman kalitesini arttırabilmek vb. için Selim Hoca’mızın çatısı altında biraraya geldik.
Öncelikle benim gibi YGS/LYS sınavlarında ter döken arkadalarıma geçmiş olsun, hem bizim için, hem de diğer öğrenciler için artık tatil zamanı, ve bütün senenin yorgunluğunun ardından üzerimize tatil rehavetinin yavaş yavaş çöktüğü bir dönemdeyiz sanıyorum.
Kışın deli gibi gitar öğrenmek ve geliştirmek istememize rağmen, istemeden de olsa bu rehavete kapılarak yorgun ya da bıkkın hissettiğimiz zamanla olabiliyor.
Basketbol antremanlarına gitmeden önce nba videoları izleyen kardeşim geldi aklıma; bu gibi zamanlarda bizi canlandıracak ve çalışmaya şevklendirecek, performans arttırıcı, doping özelliği olan gitar/gitarist videoları var mı bildiğiniz? Hepsini bir başlık altında toparlarsak herkes için faydalı olacağını düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim